KLASSZIKUS ÍZEK LELKIISMERET-FURDALÁS NÉLKÜL komoly érv mellettünk, hogy keresztszennyeződés mentesen, igazi süteményeket kóstolhatunk köztük klasszikusokat, valamint különböző süteményeket, tortákat, magyar ízléstől nem idegen reformédességeket kínálunk.

Széles sütemény-, torta-, és aprosütemény

választékunk azért is különleges, mert többféle variációban kínálunk tojás-, szója- glutén-, cukor-, és laktózmentes finomságokat – így akár paleo, vegán, nyers vegán, esetleg paleo-vegán életmódot folytatóknak, netán tejcukor- vagy laktózérzékenyek, cölikáliás betegek vagy inzulinrezisztensek is cukrászdánkban sokféle opció közül válogathatnak, és biztosak lehetnek benne, hogy egyénre szabottan segíteni fogunk eligazodni a kínálatban.

Már csak a fagylatkínálatunk

miatt is érdemes cukrászdánkba látogatniuk a nyár folyamán!

Megtekint

Paleo

Vegán

Természetes

gluténmentes

Tej- és tejfehérjementes

hozzáadott cukortól mentes

szójamentes

tojásmentes

kukoricamentes

Mindegyik termékünk glutén, -tej, -tojás, -szója, -hozzáadott cukortól mentes és természetes növényi összetevőkből készül. Mindenmentes finomságainkat úgy alkottuk meg, hogy ne csak táplálóak, hanem valóban ízletesek legyenek azok számára is, akik eddig idegenkedtek a mentes ételektől, desszertektől.

Torták, édes sütemények rendelése

Válassz a kategóriák között, rendelésedet leadhatod telefonon, emailben.

Megtekint

Az allergének megtalálhatók a kategóriákon belül, de érdeklődhetsz nálunk is telefonon vagy emailben. Fontos: megrendelést minimum 3 munkanappal előre tudunk felvenni.

Elérhetőségeink