Dominic Scott
ÜZLETVEZETŐ/ELADÓ

Nagy Andrea

Sziasztok Nagy Andrea vagyok a Freeatup cukrászda Üzletvezető-eladója. Sajnos nemrégen kiderült , hogy inzulinrezisztenciám van. Családomban más is szenved laktóz illetve glutén érzékenységtől. Ebből adódóan kezdtem el odafigyelni erre és egészségesen -mentesen étkezni . Több éves vendéglátòi tapasztalattal rendelkezem.

Számomra nagyon fontos hogy a Vásárló elégedetten távozzon tőlünk és állandó vendégként, szinte ismerősként üdvözölhessük újra üzletünkben. Csapatunknak számít, hogy minőségi termékekkel tudjunk kiszolgálni.

Ételallergiád van? Vagy egészséges életmòdra szeretnél váltani ? Esetleg csak kipróbálnád? Bármilyen kérdésed van hozzánk bizalommal fordulhatsz!
Segítünk elkezdeni és folytatni a minden mentes életedet.

Nagy Andrea

Dominic Scott
ELADÓ

Kengye Vivien

Sziasztok Kengye Vivien vagyok profi sportoló. Jó pár éve már elég komolyan űzöm a sportom. De a sok testmozgás mellett nagyon sok minden másra is oda kell figyelni. Nagyon sok folyadékbevitel, vitaminok és az egészséges táplálkozás. Pár éve én is belevágtam egy életmód váltásba. Nem csak a külső fontos, hanem a testünk belső rendben tartása is.

Nyilván engem is vonz a sok sok egészségtelen étel, főleg az édességek. De sajnos több ételallergiám van és tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Bemutatom nektek a Freeatup cukrászdát. Itt mindent megtalálsz amit csak szeretnél, de persze az egészséges és minden mentes változatát.

Félsz attól, hogy ha egészségesen próbálsz élni nem ehetsz majd azt amit szeretnél? TÉVEDSZ! Emberbarát környezetben várunk mindenkit. Számunkra fontos az egészség, térj be hozzánk és gondolkodj te is így! Minden mentes finomságok csak rád várnak

Kengye Vivien